Prima pagină  »  Anunțuri
Anunțuri
Concurs pentru ocuparea funcției temporar vacante!(specialist principal în domeniul economiei)
Publicat: 14.11.2017   

A N U N Ț
DIRECȚIA ECONOMIE DEZVOLTAREA TERITORIULUI ȘI ATRAGEREA INVESTIȚIILOR
anunță desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției publice temporar vacante de specialist principal  (în domeniul economiei)
Scopul general al funcției: 
- Promovarea politicii de stat la nivel raional în domeniul economico-social prin efectuarea analizelor și prognozelor economice. Consolidarea capacităților APL de nivelul I și II, ale comunătăților din raion în vederea dezvoltării economice dirabile.
 
Sarcinile de bază:
- Organizarea soluționării eficiente a problemelor în domeniul analiză și prognoză în raion.
- Organizarea elaborării și implementării strategiilor, programelor, direcțiilor prioritare și de perspectivă și planurilor de dezvoltare social-economice a raionului.
- Monitorizarea situației generale a dezvoltării social-economice în raion.
- Promovarea politicii statutlui cu privire la comerțul interior și promovarea exportului.
- Elaborarea rapoartelor, informațiilor și proiectelor de decizii privind dezvoltarea social-economică a raionului.
 
Condiții de participare la concurs:
Condiții de bază:
-  deţine cetăţenia Republicii Moldova; 
-   cunoașterea limbii de stat la nivel avansat și  limbii ruse la nivel de comunicare;
-   are capacitate deplină de exerciţiu; 
-   nu a împlinit vîrsta necesară obţinerii dreptului la pensie pentru limită de vîrstă; 
-   are studiile necesare prevăzute pentru funcţia publică respectivă; 
-   în ultimii 5 ani, nu a fost destituită dintr-o funcţie publică conform art. 64 alin. (1) lit. a) şi b) sau nu i s-a încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare;
-  nu are antecedente penale nestinse pentru infracţiuni săvîrşite cu intenţie;
-  nu este privată de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate, ca pedeapsă de bază sau complementară, ca urmare a sentinţei judecătoreşti definitive prin care s-a dispus această interdicţie.
 
Cerințe specifice:
Studii :  Superioare, de licenţă  în domeniul -  Economiei .
Vechimea în domeniu:  1 an experiență profesională în domeniu.
 
Cunoştinţe:
Cunoaşterea legislaţiei în domeniu;
Cunoaşterea modului de funcţionare a autorităţilor publice;
Abilități de cunoaștere a calculatorului;
Cunoaşterea cel puţin a unei limbi de circulaţie internaţională: citit/scris/vorbit; a limbii ruse : citit/scris/vorbit/;
 
Abilităţi:
Lucrul în echipă, elaborarea documentelor, instruirea, motivarea, mobilizarea, soluţionarea problemelor, comunicarea eficientă.
 
Atitudini/Comportamente:  
Respect faţă de oameni; incoruptibilitate, spirit de iniţiativă, diplomaţie, creativitate, flexibilitate, disciplină, punctualitate, profesionalism, responsabilitate, tendinţă spre dezvoltare profesională continuă. 
Persoanele interesate pot depune dosarul pentru concurs personal/prin poştă/prin e-mail. Dosarul urmează să conţină:
formularul de participare;
copia buletinului de identitate;
copiile diplomelor de studii şi ale certificatelor de absolvire a cursurilor de perfecţionare profesională şi/ sau de specializare;
copia carnetului de muncă;
cazierul judiciar;
declarația pe propria răspundere;
 
Bibliografia concursului:
Constituția Republicii Moldova;
Acte normative în domeniul serviciului public;
Legea nr.158 din 04.07. 2008 cu privire la funcția public și statutul funcționarului public;
Legea nr.25 din 22.02.2008 privind Codul de conduită a funcționarului public;
Legea nr.16 din 15.02.2008 cu privire la conflictul de interese;
Legea nr.190 din 19.07.1994 cu privire la petiționare.
Acte normative în domeniul administrației publice
Legea nr. 436 din 28.12.2006 privind administrația public locală.
Legea nr. 764 din 27.12.2001 privind organizarea administrativ- teritorială a Republicii Moldova.
Acte normative în domeniul de specialitate
Legea Republicii Moldova nr.231 din 23.09.2010 cu privire la comerțul interior. 
Legea Republicii Moldova nr.135 din 14.06.2007 privind societățile cu răspundere limitată.
Legea Republicii Moldova nr.131 din 03 iulie 2015 privind achizițiile publice. 
      -   Legea Republicii Moldova nr.845 din 03.01.1992 cu privire la antreprenoriat și întreprinderi.
     
Actele necesare pentru participare la concurs pot fi depuse pînă la data de  04.12.2017 ora 17.00                
Contacte: tel: (0263) 22190;
Adresa poştală: or. Leova str. Independenţei, 5 
Persoană de contact: Condrea Ilie 
 

Accesări: 524


Alte Anunțuri

Publicat: 14.08.2018   
Accesări: 1039
Agenția Proprietăți Publice informează despre expunerea la privatizare a bunurilor proprietate publică de stat. În particular în perioada 27.07.2018-04.09.2018 a concursului investițional de privatizare a Cinematografului ’’Patria’’ or. Leova, str. Independenței 20 (cu excepția suprafeței de 331,0 m.p – proprietate privată), prețul inițial de vînzare 761000 lei, volumul minim al investițiilor – 300000lei, termenul de realizare – 3 ani. Citeşte mai mult...
Publicat: 14.08.2018   
Accesări: 275
Pentru a ne bucura de tot ce este frumos, Consiliul Raional Leova, invită toți locuitorii raionului la data de 22 august 2018, ora 18:00, pe strada Independenței (pietonală) a orașul Leova, să audiați Concertul de Muzică Clasică, în aer liber. Citeşte mai mult...
Publicat: 08.08.2018   
Accesări: 155
Incubatorul de Afaceri Leova anunță înscrierea gratuită la cursul de instruire în domeniul Contabilității, din cadrul Programului de Instruire Continuă - „Gestiunea Eficientă a Afacerii ” Citeşte mai mult...
Publicat: 03.08.2018   
Accesări: 162
În legătură cu mărirea deversării apei din lacul de acumulare Costeşti-Stînca pînă la 510 m3/s, în r.Prut pentru intervalul 03-10 august Citeşte mai mult...
Publicat: 26.07.2018   
Accesări: 166
Publicat: 25.07.2018   
Accesări: 152
SERVICIUL HIDROMETEOROLOGIC DE STAT DIRECŢIA HIDROLOGIE Prognoza hidrologică Citeşte mai mult...
Publicat: 23.07.2018   
Accesări: 99
AVERTIZARE METEOROLOGICĂ! Citeşte mai mult...
Publicat: 18.07.2018   
Accesări: 206
Stimați concetățeni, AO „EGALITATE” vine către dumneavoastră cu rugămintea de a contribui financiar pentru susținerea proiectului „O viață mai bună pentru persoanele cu dizabilități”. Citeşte mai mult...
Publicat: 27.06.2018   
Accesări: 226
În conformitate cu Legea nr.235 din 13.11.2008 ,, privind controlul civil asupra respectării drepturilor omului în instituțiile care asigură detenția persoanelor ", Consiliul Raional Leova urmează în luna septembrie 2018 la ședința ordinară să instituie ,,Comisia de monitorizare a condițiilor de detenție a deținuților și tratamentul aplicat acestora pentru Penitenciarul nr. 3 Leova". Citeşte mai mult...
Publicat: 27.06.2018   
Accesări: 211
Publicat: 18.06.2018   
Accesări: 1310
Publicat: 07.06.2018   
Accesări: 288
Concursul de filmuleţe ” Implicarea mea contează” este organizat de Centru de Tineret Leova în colaborare cu YK-Leova și Consiliul Raional de Tineret Leova și se va petrece în perioada 1 iunie – 31 august 2018. Scopul concursului de filmuleţe ” Implicarea mea contează” este de a promova implicarea tinerilor în comunitatea în care trăiește, implicarea tinerilor în activități de voluntariat, promovarea modulului sănătos de viață. Concursul este la prima ediţie si filmuleţele selectate vor fi proiectate pentru publicul larg. Citeşte mai mult...
Publicat: 10.05.2018   
Accesări: 469
La data de 20 mai 2018, ora 09:30 în incinta Casei de Cultură din or. Leova se va desfășura Festivalul Regional ”Ecoul de la Baştină” cu participarea interpreţilor cântecului de estradă şi formaţiilor de muzică uşoară din Republica Moldova, România și Ucraina. Citeşte mai mult...
Publicat: 10.05.2018   
Accesări: 1525
Publicat: 07.05.2018   
Accesări: 336
Asociația Persoanelor cu Dizabilități ,,EGALITATE’’, vine cu o solicitare către toți factorii de decizie din raionul Leova: primari, asistenți sociali, funcționari publici, de a identifica meșteri populari din rândul persoanelor cu nevoi speciale. Asociația Persoanelor cu Dizabilități ,,EGALITATE’’ din raionul Leova, venim cu propunerea de a desfășura un târg de caritate, cu participarea persoanelor cu dizabilități. Persoană de contact: Președintele Asociației- Radu Raicu, telefon de contact: 067397517 sau 069912970. Citeşte mai mult...
Publicat: 07.05.2018   
Accesări: 353
Brigada nr.2 mobil-operativă a trupelor de carabinieri al Ministerului Afacerilor Interne angajează la serviciul militar prin contract în domeniile: ordine publică, management, psihologic, juridic, tehnologii informaționale, medical, logistic, financiar. Academia ''Ștefan cel Mare'' a MAI, anunță absolvenții liceelor despre admiterea la facultățile: - Dept; - Securitate Civilă și Ordine Publică; Citeşte mai mult...
Publicat: 27.04.2018   
Accesări: 349
La data de 15 martie 2018, Biroul relații cu diaspora a lansat Programul DOR- Diasporă * Origini * Reveniri, care se defășoară al cincilea an consecutiv în perioada 20-28 august, sub patronajului Guvernului Republicii Moldova. Citeşte mai mult...
Publicat: 21.04.2018   
Accesări: 401
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării acordă o atenție deosebită pregătirii cadrelor didactice tinere pentru învățămîntul secundar din țară. În acest context, pentru anul de studii 2018-2019, pregătirea procesului de admitere este în toi și, în acest sens, absolvenți de liceu, care ar dori să fie înmatriculați la cele 8 universitatăți publice, unde se pregătesc cadre pedagogice, au posibilitatea să aplice. Citeşte mai mult...
Publicat: 18.04.2018   
Accesări: 307
Consiliul Raional Leova , Asociația Raionala de Fotbal, invită toți amatorii de fotbal la Turneul Tradițional Republican la Mini Fotbal în memoria sportivului „Alexandru Taiachin” ediția 2018, evenimentul va a vea loc la data de 22 aprilie 2018 în orașul Leova, pe terenul sportiv al Școlii Sportive Leova, începînd cu ora 10:00. La turneu vor participa echipe din or.Leova, mun. Chișinău și București (România). Citeşte mai mult...
Publicat: 18.04.2018   
Accesări: 290
Vă invităm să fiți prezenți și să participați la Turneul la Volei, ediția a III-a, în memoria sportivului – Pavel Gargaun. Evenimentul va avea loc, pe data de 28 aprilie 2018, ora 10-00, în orașul Leova, Sala Sportivă – Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” Citeşte mai mult...

1 - 20 din 88

LEOVA ÎN IMAGINI
Vezi galeria foto
© 2018 Consiliul Raional Leova - Republica Moldova
Toate drepturile rezervate
Elaborat de MoldData

 

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 90744   Total ieri: 147   Total azi: 65