Prima pagină  »  Biroul Comun de Informații și Servicii
Biroul Comun de Informații și Servicii
Vizita de lucru a Biroului Comun de Informaţii şi Servicii în localitatea Filipeni, raionul Leova.
Publicat: 01.03.2020   

     La data de 28 februarie 2020 echipa mobilă a Biroului Comun de Informaţii şi Servicii din cadrul Consiliului raional Leova, conform „Graficului de deplasare în teritoriu pentru anul 2020”, s-a deplasat în localitatea Filipeni, raionul Leova.

  În cadrul vizitei de lucru, vicepreşedintele raionului dna Aliona BRICIAG, reprezentanții serviciilor desconcentrate  din raion au oferit consultații aparatului primăriei localității și 6 localnici în domeniile: asigurări sociale - acordarea ajutorului social, cadastru şi relaţii funciare. 

    Dintre cele mai stringente probleme sesizate de locuitorii satului  au fost din domeniul social și anume modul de stabilire și plată a ajutorului social, recalcularea pensiei pentru limita de vârstă, cât și modului de elaborare și conținutul documentației cadastrale la executarea lucrărilor de formare a bunurilor imobile.

   Alte Biroul Comun de Informații și Servicii

Publicat: 21.02.2020   
La data de 14 februarie 2020 echipa mobilă a Biroului Comun de Informaţii şi Servicii din cadrul Consiliului raional Leova, conform „Graficului de deplasare în teritoriu pentru anul 2020”, s-a deplasat în localitatea Cupcui. Citeşte mai mult...
Publicat: 20.02.2020   
La data de 7 februarie curent, conform graficului deplasărilor pentru anul 2020, echipa mobilă a Biroului Comun de Informaţii şi Servicii din cadrul Consiliului raional Leova, s-a deplasat în localitatea Sarata Nouă. Citeşte mai mult...

LEOVA ÎN IMAGINI
Vezi galeria foto
© 2021 Consiliul Raional Leova - Republica Moldova
Toate drepturile rezervate
Elaborat de MoldData

 

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 90804   Total ieri: 289   Total azi: 125