Prima pagină  »  Proiecte investiționale  »  Proiecte în derulare
Proiecte în derulare
Extinderea apeductului magistral Sărata Nouă-Sărăteni prin conectarea localităților Câmpul-Drept și Sărățica-Nouă din raionul Leova.
Publicat: 12.04.2024   

Apeductul magistral Sărata-Nouă – Sărăteni a fost extins, prin conectarea localităților Câmpul-Drept și Sărățica-Nouă din raionul Leova.
 
Ca rezultat, în jur de 1000 de locuitori din cele două localități, cu câte 160 de gospodării în Sărățica Noua și 128 de gospodării din Câmpul Drept, au acces îmbunătățit la apă de calitate. Totodată, au fost conectate și obiectivele de menire socială din Sărățica-Noua, precum grădiniță, gimnaziul și punctul medical, inclusiv punctul medical din satul Câmpul-Drept.
 
Proiectul a inclus construcția rețelelor de apeduct din satul Câmpul-Drept. Astfel, au fost construiți peste 10 km de apeduct magistral, peste un km de rețea locală, o stație de pompare. De asemenea, au fost efectuate 128 de conectări individuale și construită o stație de tratare a apei.
 
Costul total al lucrărilor este de peste 7 milioane de lei. Proiectul este implementat în cadrul Programului Național #SatulEuropean și urmează să fie finalizat în luna iunie curent.

 



Alte Proiecte în derulare

Publicat: 15.11.2023   
Publicat: 13.11.2023   

LEOVA ÎN IMAGINI
Vezi galeria foto
© 2024 Consiliul Raional Leova - Republica Moldova
Toate drepturile rezervate
Elaborat de MoldData

 

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 90810   Total ieri: 816   Total azi: 131